Centrale Verwarming

Dankzij onze jarenlange ervaring in dit vakgebied kunnen we u de meest ideale service bieden. Wij zijn ook zeer trots door KVBG - HABILITATIE erkend te zijn als gehabiliteerde aardgasinstallateur. Aangezien wij volgens de nbn norm werken mogen wij gasleidingen plaatsen die nadien geen verdere keuring meer nodig hebben.

 

Gas- en mazoutinstallaties  
   

Wij volgen elk project van bij de aanvang nauwgezet op. Vanaf de berekening tot en met de uitvoering kan u op ons vertrouwen. Wij werken enkel met geschoold personeel zodat u zeker bent dat uw gas- of mazoutinstallatie juist en met zorg geplaatst is. Of u nu kiest voor gas of mazout, alles wordt op uw maat geleverd.
Er bestaan premies voor sommige installaties. Contacteer ons gerust indien u hierover meer informatie wenst.

   
Radiatoren  
   

Het assortiment aan radiatoren is niet te overzien. U, als klant, heeft dus de ruimste keuze. Wij maken samen met u de berekeningen zodat u zeker bent van het hoogste rendement, een goede kwaliteit en een perfecte service.

   
Zonnepanelen  
   

Je kan er tegenwoordig niet meer naast kijken. De opwarming van onze aarde en de uitstoot van schadelijke gassen is een brandend punt in de actualiteit. Wij, als loodgieters, kunnen ons steentje bijdragen tegen de opwarming door onze klanten te voorzien van duurzame energie zoals zonnepanelen. En zo kan u milieu- en energiebewust verwarmen. In combinatie met een condenserende gasketel kan u tot 50% voordeel halen op het verbruik en verwarmen van water.
Ook hiervoor bestaan er premies. Contacteer ons gerust indien u hierover meer informatie wenst.

zonnepaneel
   
Vloerverwarming  
   

Kan u zich niet verzoenen met een radiator op elke muur? Of wilt u meer vrije ruimte tegen de muren? Dan is vloerverwarming dé oplossing. In combinatie met een buitenvoeler heeft u geen omkijken naar de verwarming. Alles gebeurt dan volledig onafhankelijk. Zonder twijfel is dit de meest makkelijke manier om te verwarmen.

Voor de installatie kan u volledig op ons vertrouwen. Wij berekenen uw persoonlijke situatie en plaatsen uiterst zorgvuldig de leidingen volgens een op maat getekend plan.

   
Zonneboiler Vaillant  
   

Drukloos zonne-energiesysteem voor de warmwaterproductie.
Met deze Plug & Play oplossing biedt Vaillant een zeer eenvoudig en compleet systeem van zonnepanelen, zonneboiler en regeling aan. De auroSTEP plus kan perfect gecombineerd worden met de wand- en vloerketels, op gas of op stookolie. Het drukloos systeem met de naam auroSTEP plus is een volledig pakket met 1, 2 of 3 zonnepanelen, een zonneboiler van 150, 250 of 350 liter en bijbehorende zaken zoals regeling, steekpomp en montageaccessoires. Met dit systeem kan u dus voor een goede prijs comfortabel gebruik maken van de gratis zonne-energie.

  • Zeer compleet en eenvoudig, drukloos, systeem - gaat tot maximum 3 zonnepanelen.
  • Het zonne-energiesysteem auroSTEP plus bestaat uit 3 delen, het zonnepaneel, de zonneboiler en de regeling.
  • Bestaat in verschillende uitvoeringen, voor een plat of een schuin dak, met een zonneboiler van 150, 250 of 350 liter. Het systeem voor op een schuin dak kan zowel in opbouw als in inbouw geplaatst worden.
  • Geen individuele berekening nodig, geschikt voor de warmwaterproductie van gezinnen tot 7 personen.