Sanitair

Wanneer wij spreken over santair bedoelen wij het het geheel van de badkamermeubels, aanvoer- en afvoerleidingen en waterzuivering. Als we alle eenheden goed op elkaar afstemmen krijgen we niet alleen een mooie badkamer maar ook een functionele, comfortabele ruimte waarin we optimaal kunnen genieten en ontspannen.

 

Badkamers  
   

De badkamer is doorheen de jaren één van de belangrijkste plaatsen geworden in de woning. Een mooie, ruime badkamer ligt recht in de lijn van een comfortabele levensvisie. Na een vermoeiende dag op het werk kan je jezelf herbronnen in een ruimte die door ons geleverd en geïnstalleerd werd. Met toestellen in perfecte staat!

sanitair7
   
Waterbehandeling  
   

Om optimaal te kunnen genieten van het sanitair en om de levensduur aanzienlijk te doen toenemen kunnen we het water verzachten. Door het wegnemen van de kalk uit het water moet je minder zeep gebruiken bij het wassen van je kleren of in de vaatwasmachine. Het sanitair blijft langer nieuw en de leidingen hebben een langere levensduur. Dus onthard water is zowel goed voor je huid als voor je portemonnee.

Wanneer we met het water de hoogte in moeten, voor bijvoorbeeld appartementen of andere hoge gebouwen kan men opteren voor een drukverhogingsgroep.

   
Aan- en afvoer  
   

Men zegt wel eens dat een systeem maar zo sterk is als de zwakste schakel. Dit is een visie die wij hoog in het vaandel dragen. Van bij het begin gaan we zeer verzorgd te werk zodat we een perfect eindresultaat kunnen garanderen. We leggen de aan- en afvoer met een minimum aan verbindingen in de vloer en kiezen steeds voor 'collector systemen'.

   
Blusinstallaties  
   

In appartementsblokken en grote bedrijfsgebouwen is een haspelinstallatie verplicht. Wij hebben reeds een tiental jaar ervaring in het plaatsen van deze systemen en regelen alles; van het berekenen van de diameter voor de leidingen tot het plaatsen van de haspels zelf.

We werken met stalen leidingen en de klant kiest zelf voor schroef- of snelkoppelingen. Ondergrondse leidingen kunnen in PE uitgevoerd worden.