Dakwerken

Voor uw dak bent u bij ons zo ingedekt. Met meer dan 20 jaar ervaring zowel bij het dichten van platte als bij hellende daken. Voor vernieuwingen van bestaande daken kan u ook bij ons terecht. We streven naar een minimum aan afbraakwerk en wij staan garant voor een snelle uitwerking. Bovendien bieden wij een garantie van maar liefst 10 jaar!

 

Zinkwerken  
   

Voor een paar van onze grotere projecten gebruikten we reeds zink met staande naad. Dit systeem maakt het mogelijk om grote dakvlakken te bekleden met zinkplaten. Dit zorgt voor een mooie afwerking zonder storende naden. Toch kan je er zeker van zijn dat dit volledig waterdicht is. Voor de installatie van dakgoten en regenpijpen verkiezen we wel nog steeds het klassieke soldeerwerk.

   
Roofingwerken  
   

Roofing wordt al jaren gebruikt voor de bescherming van platte daken.. De kwalijke reputatie die dit product vroeger had is niet meer gegrond. Door de jaren heen werden veel verbeteringen aangebracht zodat we er tegenwoordig veel meer op kunnen vertrouwen. Voor nieuwbouwwoningen met platte daken kan men bijvoorbeeld opteren voor een drielaagse dakbedekking waarbij er tussenin een laag isolatie zit. Deze isolatie kan dan naar wens van de klant gekozen worden. Ook bij een renovatie kan met een op maat gemaaktje roofing gebruiken die zelf rechtstreeks op de bestaande roofing kan aangebracht worden.